Okategoriserade

Utskick till föreningarna

Hej!
Nedanstående brev har skickats via mail till alla föreningars kontaktpersoner, vi hoppas dom sprider informationen vidare men vi lägger även ut samma information här för alla att se.

Ny hemsida
Vi vill börja med att informera att vi har en ny hemsida www.gd.sverok.se där det framgår mer om vilka vi är och vad vi kan hjälpa till med, besök gärna sidan. Vill ni göra reklam på hemsidan för er förening går det också bara, vi har även en föreningslista där ni kan få ingå om ni så önskar.

Projektbidrag
Något som också kan vara av intresse är att vi under 2012 har hela 95 887 kr i projektbidrag som ni som förening kan söka, om ni har någon aktivitet ni behöver lite extra för. Vi har även en mängd andra saker som ni kan låna (brädspel, tv-spel, terräng) en fullständig lista finns på vår hemsida. På hemsidan hittar ni även mer information om hur ni söker projektbidrag.

Valberedning!
Vill du vara med och engagera dig på distriktsnivå? Vi söker efter personer som vill vara valberedare och vara med och ta fram 2013 års distriktsstyrelse. Ett plus är om du inte känner oss som sitter i styrelsen nu så väl, vi vill gärna ha in personer som känner nytt folk och som kan hjälpa oss hitta alla duktiga spelintresserade som finns därute men som vi inte känner själva. Som valberedare får man stort inflytande över distriktets verksamhet kommande år, och en del av dem som varit valberedning har kunnat känna sig för under året och visat sig passa jättebra i styrelsen själva. Om du undrar över vad det skulle innebära att vara valberedare, eller känner någon som kan vara intressant, hör av dig till oss så berättar vi mer.

Med vänlig hälsning
Styrelsen för GävleDala 2012

info@gd.sverok.se
www.gd.sverok.se